Om Susanna -

Din Systeme-konsult i Sverige

Hej!

Jag är Susanna, ursprungligen från Halmstad men nu stolt bosatt i Alvesta. Mitt liv har i stort sett kretsat kring datorer sedan den första dök upp i mitt liv.


När jag inte sitter framför datorn, så spenderar jag tid utomhus och rastar hundar, både mina egna och andras. Det är ett fantastiskt sätt att koppla av och njuta av naturen.

Sedan 2000 har jag varit passionerad över att skapa och designa webbplatser, både för mig själv och för andra. Det har blivit en livsstil för mig, och jag älskar att lösa tekniska problem och "släcka tekniska bränder".


Förutom mitt tekniska kunnande har jag även utbildat mig genom Craft Academy bootcamp, vilket har gett mig solida programmeringskunskaper som komplement till mina designfärdigheter.


Min främsta ambition är att erbjuda värde och hjälp till mina kunder. Visst, pengar är viktiga, men det som verkligen driver mig är att göra livet enklare för andra genom att lösa deras tekniska utmaningar.


När det kommer till värderingar och principer, så tror jag på att ta ansvar och vara rättvis. Jag tycker inte att man ska ta för mycket betalt för saker som inte är svåra, och jag strävar alltid efter att erbjuda rimliga priser.

Jag kanske inte har några specifika prestationer att skryta om, men jag strävar alltid efter att vara effektiv och proffsig i mitt arbete. Jag är bättre på webb än på att hantera människor, men jag är övertygad om att det är de små detaljerna som gör helheten bättre.


Jag ser fram emot att lära känna dig och hjälpa dig att lösa dina tekniska utmaningar. Tillsammans kan vi göra digitala idéer till verklighet!


Vill du ha hjälp?

Boka 20 min gratis samtal för att se om min hjälp är rätt för dig

Nyhetsbrev

Nyfiken? Skriv in dig är så får du meddelande allteftersom

Created with © systeme.io